Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Technician Molecular Services (Standplaats Rijswijk)

Taken

Je gaat aan de slag als Technician bij de afdeling Diagnostic Services. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het uitvoeren van (complexe) diagnostische testen in het kader van klinische studies en/of diagnostisch onderzoek. De technieken waar we mee werken zijn voornamelijk gebaseerd op RT-PCR, kwantitatieve PCR en NextGeneration Sequencing (NGS). Na een gedegen inwerkperiode lever je in teamverband een zelfstandige bijdrage bij de uitvoering van laboratoriumwerkzaamheden op de afdeling.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

  • Zelfstandig uitvoeren en administreren van specialistische moleculaire analyses volgens procedures en hoge kwaliteitsstandaarden (ISO 9001:2015);
  • Zelfstandig opstellen van kwaliteitsdocumenten in samenspraak met de betrokkenen;
  • Interpreteren en autoriseren van onderzoeksresultaten;
  • Begeleiden van (nieuwe) medewerkers, stagiaires en bezoekers;
  • Initiëren verbeterpunten in (laboratorium-)processen.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die kwaliteitsgericht werkt en oog heeft voor detail in een diagnostische functie. Daarnaast is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt aangezien er veel in teamverband wordt gewerkt. Onze klanten zijn koning, servicegericht kunnen werken en met de klant meedenken is dan ook een must. Daarnaast zijn flexibiliteit en het kunnen overzien van meerdere taken tegelijk van belang.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

  • Een afgeronde opleiding op HLO-niveau in de moleculaire biologie of een afgeronde MLO-opleiding en een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het werken binnen een kwaliteitssysteem heeft de voorkeur;

Arbeidsvoorwaarden

De functie als Technician is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons transparante bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding

Wat bieden wij aan

We bieden niet alleen een goed arbeidsvoorwaardenpakket, we motiveren ook al onze medewerkers om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en stellen je ook in staat dit te doen. Andere extra voordelen die we aanbieden zijn Bootcamp- en Pilates-trainingen. Onze resultaten zijn belangrijk, maar we houden ook op zijn tijd van een grap, een feest, een bedrijfs-BBQ of een teambuilding-evenement. Dus als je onze passie voor kwaliteit en wetenschap deelt, graag complexe problemen oplost en een echter teamspeler bent, dan is DDL de juiste werkgever voor JOU! 

Bedrijfsprofiel

DDL Diagnostic Laboratory (DDL) voert werkzaamheden uit in het kader van klinische studies voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins (o.a. HPV/baarmoederhalskanker, respiratoire infecties) en antivirale middelen (o.a. HBV en HCV). Onze opdrachtgevers zijn internationaal opererende farmaceutische en diagnostische bedrijven, en door de toenemende diversiteit en aantallen projecten groeien we gestaag door de jaren heen. We hebben een overwegend jong personeelsbestand met ruim 75 medewerkers en zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Kom jij ons bedrijf versterken?

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze organisatie als Technician? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +31 657389380

OUR LATEST NEWS

Thousands of women donate breast milk for Corona research

Since Tuesday evening, some 5,000 women have responded to Emma Children Hospital’s call to donate breast milk. “Our researchers are very enthusiastic about the overwhelming response,” according to a spokesperson of the Emma Children’s hospital, (A unit of Amsterdam UMC University Hospital).

↓