Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Viroclinics Biosciences B.V. is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag en in de afgelopen maanden hebben we verschillende nieuwe verzoeken ontvangen om deel te nemen in wereldwijde fase-2 en fase-3 ontwikkelprogramma’s voor medicijnen. De medewerkers van Viroclinics zijn divers en gemotiveerd. Om ons bedrijf te versterken, zijn we op dit moment op zoek naar een ambitieuze professional.

 

Technical Coordinator (fulltime)

 

Taken

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het totaaloverzicht van alle installaties binnen Viroclinics. Het betreft een zelfstandige functie. Je maakt deel uit van de Afdeling Facility met momenteel 11 medewerkers. De afdeling bestaat uit: Technisch Support, Technische Coördinatie, Inkoop en Facility medewerkers. Je werkt nauw samen met de Manager Technical Support. Je houdt je voornamelijk bezig met de planning van het onderhoud van alle apparatuur. Je werkt vanuit de Rotterdam Science Tower, waar ons hoofdkantoor is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Je bent verantwoordelijk voor de jaarplanning van de gebouw gebonden installatie en (laboratorium) apparatuur.
 • Maken van planningsafspraken op jaarbasis met andere afdelingen, leveranciers en onderhoudspartijen over kalibraties, onderhoud en validaties.
 • Opstellen van overeenkomsten met aannemers.
 • Samen met de Technical Support Manager zorg dragen voor het werk dat wordt uitgevoerd door leveranciers en onderhoudspartijen.
 • Advies geven over de minimale voorraad van reserveonderdelen
 • Kosten-baten analyses maken met betrekking tot het onderhoud en de onderhoudsactiviteiten
 • Het maken van planningen tijdens een verbouwing.
 • Eventueel opzetten en beheren van onderhoudssoftware.

 

 

Persoonlijke competenties

We zijn op zoek naar een collega die goed zelfstandig kan werken en communicatief vaardig is. Het is belangrijk dat je administratief sterk bent, aangezien dat een groot onderdeel van je werk zal zijn. Je werkt nauwkeurig en gaat actief op zoek naar verbetermogelijkheden. Daarnaast heb je affiniteit met techniek.

 

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als technisch planner
 • Uitstekende kennis van MS Office producten
 • Kennis van MS project is een pré
 • Kennis van NEN 2767, 3140
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

 

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van ons team als Technical Coördinator? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Carla Coors, Office Manager, via hr@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Sabrina Benton, Director Facility, via 088 668-4787.

OUR LATEST NEWS

↓