Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Viroclinics Biosciences B.V. is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag en in de afgelopen maanden hebben we verschillende nieuwe verzoeken ontvangen om deel te nemen in wereldwijde fase-2 en fase-3 ontwikkelprogramma’s voor medicijnen. De medewerkers van Viroclinics zijn jong, divers en gemotiveerd. Momenteel hebben we een uitdagende mogelijkheid voor een nieuwe medewerker die flexibel is en graag nieuwe dingen wil leren. Wij zoeken namelijk een:

 

Receive Officer / Goederenontvanger (fulltime)

 

 

Taken

In deze functie ben je betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden die horen bij de afdeling Purchase (Inkoop). Samen met 2 gemotiveerde collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van alle goederen binnen Viroclinics. Naast ontvangst en opslag van bestelde goederen en chemicaliën heb je binnen deze functie contact met leveranciers over goederen die niet juist zijn geleverd. Je zult werken vanuit de Rotterdam Science Tower, waar ons bedrijf is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

·         Ontvangen en opslaan van bestelde goederen en chemicaliën volgens onze procedure

·         Administratieve afhandeling van goederenontvangst, waaronder het invoeren van de goederen en afwikkelen van eventuele verschillen

·         Bewaken van levertijden bij leveranciers

·         Inschrijven van chemicaliën

·         Voorraadbeheer van de goederen in het magazijn

·         Signaleren van knelpunten in het proces van goederenontvangst

 

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die goede communicatieve vaardigheden heeft en servicegericht werkt. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. Je bent uitstekend in het uitvoeren van administratieve taken en werkt erg nauwkeurig. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met laboratoriumartikelen en chemicaliën.

 

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

·         Afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau

·         Uitstekende kennis van MS Office producten (Word, Excel)

·         Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift

·         Kennis van administratieve processen en financiële automatiseringssystemen

 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

 

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van ons Purchase Team als Receive Officer? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Carla Coors, Office Manager, via hr@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Lesley van Reeuwijk, Assistant Manager Purchase, via 088-6684743.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

OUR LATEST NEWS

Parcom Capital acquires Viroclinics Biosciences

Parcom Capital has acquired the successful clinical research organisation Viroclinics Biosciences. Viroclinics believes Parcom is the perfect partner to help it realise its growth ambitions.

↓