Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Ben jij de initiatief nemende, resultaatgerichte operationeel manager die wij zoeken? Wegens de snelle groei van ons bedrijf en de uitbreiding van ons programma’s, zijn wij voor onze locatie in Schaijk op zoek naar een:

 

 

Operationeel Manager

 

 

Taken


In deze functie vorm je samen met de directeur het management team van de business unit op onze locatie in Schaijk (Noord-Brabant). Momenteel werkt er in Schaijk een team van 25 enthousiaste medewerkers. Dit team bestaat uit Study Directors, (bio) technisch en ondersteunend personeel. De business unit is een service verlenende organisatie en onze werkzaamheden zijn gericht op de ontwikkeling van nieuwe vaccins en antimicrobiële middelen. De locatie is verantwoordelijk voor het werken met “high containment” (virale) ziekteverwekkers zoals rabiës-, vogelgriep-, en poliovirussen. Wij leveren onder andere een grote bijdrage aan het door de Wereldgezondheidsorganisatie gecoördineerde: “Global Polio Eradication Program”.
Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor een succesvolle output van het team en draag je zorg – binnen kwaliteitskaders – voor het opzetten, implementeren, verbeteren en bewaken van processen. Als kernwaarden stel je hierbij veiligheid, motivatie, klantgerichtheid en efficiëntie van werken voorop.

De volgende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheden:

 • Dagelijkse controle (via kpi’s/uit de lijn) van alle operationele processen;
 • Zorgen voor efficiëntie, aandacht voor details/kwaliteit en stimuleren van een goede werksfeer;
 • Opstellen en bewaken van budgetten voor de faciliteit, apparatuur en human resources;
 • Leidinggeven aan de operationele organisatie met en via groupleaders, labverantwoordelijken en scientists;
 • Garanderen van hoge kwaliteitsstandaarden (zoals ISO15189 en GLP);
 • Waarborgen van een veilige werkomgeving (incl. veilig microbiologisch werken);
 • Tezamen met de directeur en projectmanagement coördineren van voortgang binnen projecten en het tijdig behalen van doelstellingen.

 

 

Persoonlijke competenties

 

We zijn op zoek naar een ervaren people manager met een lifescience achtergrond en aantoonbare ervaring met het leidinggeven aan groepen medewerkers (>20). We zoeken een stimulerende manager, die  zichtbaar en bereikbaar is voor medewerkers en staf. Het is belangrijk dat je kwaliteitsgericht te werk gaat, proactief bent en aandacht hebt voor verslaglegging, details en de juiste check/balances in processen.

 

 

Opleiding en ervaring

 

We stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • 5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare positie in de life science sector;
 • Afgeronde opleiding HBO+ of Master niveau;
 • Ervaring met het aansturen van een organisatie met circa 20 medewerkers;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

 

Overige vereisten

 

Bij aanstelling moet een Verklaring Omtrent Gedrag worden overhandigd en er wordt van je verlangd mee te werken aan ons gezondheids- en vaccinatiebeleid.  

 

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Je zult een salaris ontvangen dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan voor 40 uur per week, met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en winstdeling.

 

Bedrijfsprofiel

 

Viroclinics Biosciences B.V. met locaties in Rotterdam en Schaijk is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen en andere micro-organismen. Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag. De 140 medewerkers van Viroclinics zijn divers en gemotiveerd. Kom jij ons bedrijf versterken?

 

Solliciteren


Wil jij graag deel uitmaken van onze preklinische business unit als operationeel manager? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Carla Coors, Office Manager, via hr@viroclinics.com . Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Koert Stittelaar, Director Preclinical Services, via stittelaar@viroclinics.com of 06-22166227.

OUR LATEST NEWS

↓