Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Ben jij een ervaren inkoper, proactief op de werkvloer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht ben jij dan de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn! Wij hebben namelijk een functie open staan voor:

 

Manager Inkoop (Purchase)

 


Taken


In deze functie ben je betrokken bij de werkzaamheden die horen bij de afdeling inkoop, wat een onderdeel is van de afdeling van Facility. Vanuit de Rotterdam Science Tower zal je samen met je 2 gemotiveerde collega’s zorg dragen voor het inkoopproces binnen Viroclinics Biosciences B.V. (Viroclinics). Als leidinggevende van deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de inkoopstrategie van Viroclinics en overzie je het implementeren van deze strategie.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Beleidsplan opstellen, implementeren en beheren voor het inkoop-, klacht-, en voorraad beheer proces volgens de geldende wet- en regelgeving;
 • Monitoren en bewaken van inkoopkosten in samenwerking met de afdeling Finance;
 • Het voeren van contractonderhandelingen met leveranciers voor verbruiksgoederen en diensten;
 • Initiële assessment uitvoeren van nieuwe leveranciers;
 • “No change” overeenkomsten opstellen en opvolgen met leveranciers van kritische producten;
 • Jaarlijks evaluaties uitvoeren van de voorkeursleveranciers en rapporteren aan MT;
 • Monitoren van fusies, overnames en andere ontwikkelingen van leveranciers en hiervoor documentatie opstellen;


Persoonlijke competenties


We zijn op zoek naar een collega die gedreven is en goede communicatieve vaardigheden heeft. Je bent commercieel ingesteld en weet goed te onderhandelen met onze leveranciers. Daarnaast is het belangrijk dat je pragmatisch bent en de praktische kant begrijpt die hoort bij het werken in een laboratorium (zoals de producten die in voorraad moeten zijn). Je hebt strategisch inzicht en gaat uitdagingen niet uit de weg.

 

Opleiding en ervaring


We stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Afgeronde opleiding NEVI 1 of relevante werkervaring op een inkoopafdeling (van een geaccrediteerd laboratorium of farmaceutische organisatie);
 • Recente ervaring binnen een laboratorium of farmaceutische organisatie en bekend met gerelateerde kwaliteitsmanagement systemen (zoals GCLP en ISO 15189);
 • Enkele jaren werkervaring als leidinggevende;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 

Arbeidsvoorwaarden


Je zult een salaris ontvangen dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan voor 32 of 40 uur per week, met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

 

Bedrijfsprofiel

 

Viroclinics Biosciences B.V. is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag en in de afgelopen maanden hebben we verschillende nieuwe verzoeken ontvangen om deel te nemen in wereldwijde fase-2 en fase-3 ontwikkelprogramma’s voor medicijnen.
De 130 medewerkers van Viroclinics zijn divers en gemotiveerd. Kom jij ons bedrijf versterken?

 

Solliciteren


Wil jij graag deel uitmaken van onze facility afdeling als Manager Inkoop? Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 20 augustus 2018 naar Carla Coors, Office Manager, via hr@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Sabrina Benton, Director Facility, via 088-6684704.

OUR LATEST NEWS

Parcom Capital acquires Viroclinics Biosciences

Parcom Capital has acquired the successful clinical research organisation Viroclinics Biosciences. Viroclinics believes Parcom is the perfect partner to help it realise its growth ambitions.

↓