Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy


Logistic Support Coordinator (standplaats Rijswijk)

 

 

Taken

In deze positie ga je aan de slag als Logistic Support Coordinator bij de afdeling laboratorium support van DDL. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van specifieke logistieke taken. Deze taken staan aan de basis van vele processen binnen onze laboratoria. Je zal werken in een omgeving waar o.a. de LEAN-filosofie een belangrijke pijler is. Als Logistic Support Coordinator ben je dagelijks betrokken bij de logistieke laboratorium processen. 

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Je zorgt voor een goede ontvangst en verzending van klinische materialen;
 • Je zorgt voor een goede ontvangst en opslag van binnenkomende goederen en reagentia;
 • Je ondersteunt werkzaamheden die uitgevoerd worden met betrekking tot de laboratoria;
 • Je faciliteert uitvoerende taken ten behoeve van de hygiëne van laboratoria;
 • Je houdt alle werkzaamheden bij en voert deze nauwkeurig en overzichtelijk uit;
 • Je werkt volgens de voorschriften uit het kwaliteitssysteem.

 

 

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die nauwkeurig werkt, een oog heeft voor kwaliteit en met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel te werk gaat. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, maar zet net dat stapje extra als de situatie daarom vraagt. Je bent in een goede fysiek conditie, want het tillen van goederen behoort tot de functie. Daarnaast heb je contact met koeriers, externe leveranciers en interne medewerkers om het logistieke proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is daarom belangrijk dat je vlot en gemakkelijk kunt omgaan met mensen.

 

 

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Een afgeronde VMBO/MBO of andere opleiding op een relevant gebied;
 • Kennis met Office programma’s is een pre;
 • Ervaring met logistieke processen in relatie tot laboratoria of met werken onder een kwaliteitssysteem (ISO 9001) is een pre;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal is een pre;
 • Een voorkeur met affiniteit in de zorg.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

De functie als Logistic Support Coordinator is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons transparante bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

 

 

Bedrijfsprofiel

DDL Diagnostic Laboratory (DDL) voert werkzaamheden uit in het kader van klinische studies voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins (o.a. HPV/baarmoederhalskanker, respiratoire infecties) en antivirale middelen (o.a. HBV en HCV). Onze opdrachtgevers zijn internationaal opererende farmaceutische en diagnostische bedrijven, en door de toenemende diversiteit en aantallen projecten groeien we gestaag door de jaren heen.

Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd, flexibel en werken graag in een uitdagende en dynamische werkomgeving, waar teamwork essentieel is. DDL hecht verder aan de employability van haar werknemers. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Naast persoonlijke ontwikkeling, vinden wij sport ook belangrijk. Daarom bieden we Bootcamp- en Pilates-trainingen aan en teambuildingactiviteiten. We genieten van geweldige resultaten, maar we zijn ook niet bang voor een grap, een feest, een bedrijfs-BBQ of een teambuilding-evenement. Deel jij onze passie voor kwaliteit, complexiteit, wetenschap, teamwork en de wereld gezonder maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze organisatie als Logistic Support Coordinator? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +31 657389380

OUR LATEST NEWS

Thousands of women donate breast milk for Corona research

Since Tuesday evening, some 5,000 women have responded to Emma Children Hospital’s call to donate breast milk. “Our researchers are very enthusiastic about the overwhelming response,” according to a spokesperson of the Emma Children’s hospital, (A unit of Amsterdam UMC University Hospital).

↓