Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Viroclinics Biosciences B.V. is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag en in de afgelopen maanden hebben we verschillende nieuwe verzoeken ontvangen om deel te nemen in wereldwijde fase-2 en fase-3 ontwikkelprogramma’s voor medicijnen.

De medewerkers van Viroclinics zijn divers en gemotiveerd. Momenteel hebben we een vacature voor een professional die zelfsturend is en graag initiatief neemt. Wij zoeken een:

 

 

Junior Technician Logistics / Logistiek medewerker (fulltime)

 

 

Taken

In deze functie ben je betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden die horen bij de afdeling Logistics, die momenteel uit 5 gemotiveerde medewerkers bestaat. Samen dragen jullie zorg voor de ontvangst, de registratie en het gereedmaken van verschillende soorten samples voor analyse of verzending. Je zult werken vanuit de Rotterdam Science Tower, waar ons hoofdkantoor is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

·         Ontvangen en registreren van binnenkomende samples

·         Controleren van sample gerelateerde data

·         Beheren van samples in de vriezers

·         Uitgifte van samples voor interne en externe aanvragen

·         Ondersteunende laboratoriumwerkzaamheden, zoals het uitsplitsen van samples

 

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die oog heeft voor detail en zelfstandig aan de slag kan gaan. Je houdt van aanpakken en bent een harde werker. Het is belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, aangezien de werktijden kunnen variëren met de hoeveelheid samples die binnenkomen. Daarnaast is stressbestendigheid een must. Binnen het team communiceert men open en direct.

 

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

·         Afgeronde opleiding op MBO niveau

·         Basiskennis van Microsoft Excel

·         Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Arbeidsvoorwaarden

Je zult een salaris ontvangen dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

 

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van ons Global Logistics Team als Junior Technician Logistics? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Carla Coors, Office Manager, via hr@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Joeri Huijbregts, Groupleader Logistics, via e-mail : huijbregts@viroclinics.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

OUR LATEST NEWS

Parcom Capital acquires Viroclinics Biosciences

Parcom Capital has acquired the successful clinical research organisation Viroclinics Biosciences. Viroclinics believes Parcom is the perfect partner to help it realise its growth ambitions.

↓