Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Ben jij de ambitieuze, resultaatgerichte ICT professional die wij zoeken? Wegens de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

 

Junior Systems Administrator

 

 

Taken


In deze functie word je onderdeel van het ICT & Validation team bestaande uit de Manager ICT & Validation, een Systems Administrator en een Validation Officer. Het ICT & Validation team houdt zich onder andere bezig met het goed functioneren van het ICT netwerk van Viroclinics en geeft support aan haar medewerkers. Je zult aan de slag gaan in de Rotterdam Science Tower, waar ons bedrijf is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Eerstelijns ondersteuning aan medewerkers m.b.t. alle ICT aangelegenheden (denk hierbij aan werkplekondersteuning met printers, data opslag etc.);
 • Configuratie van werkstations en laptops;
 • Uitvoeren van updates en upgrades van hardware en software m.b.t. het netwerk i.s.m. en onder supervisie van de systems administrator;
 • Samen met de system administrator signaleren van (mogelijke) problemen en het uitwerken van oplossingen daarvoor.

Daarnaast zal je in samenwerking met het team als vervanger optreden bij afwezigheid door vakantie of ziekte van collegae. Gezien de snelle groei van Viroclinics verwachten we dat je na verloop van tijd in overleg ook nieuwe en bredere taken kan (en wil) oppakken.

 

Persoonlijke competenties


Viroclinics is een snelgroeiend bedrijf, en daar passen medewerkers bij die deze groei zowel aankunnen als faciliteren. We zijn op zoek naar een Junior Systems Administrator die ambitieus en enthousiast is en bereid is om te investeren in zijn of haar toekomst bij ons bedrijf. We gooien je niet in het diepe, maar verwachten wel dat je na een inwerkperiode zelfstandig en zelfverzekerd kan werken. Je kan hoofdzaken goed scheiden van bijzaken en werkt nauwkeurig. ICT & Validatie vervult op allerlei gebieden binnen Viroclinics een belangrijke rol en het is daarom belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

 

Ervaring en opleiding


Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Afgeronde IT opleiding op MBO niveau;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van Windows systemen (Windows7, Windows10, Server 2008/2012);
 • Kennis van VMWare en Veeam;
 • Kennis van Office365 en SQL Servers;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met It netwerken, GAMP5 en\of FDA 21 CRF part11 is een pre.

 

Arbeidsvoorwaarden


Je ontvangt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan voor 32 of 40 uur, met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Wij bieden ook verschillende faciliteiten voor het volgen van opleidingen en cursussen.

 

Bedrijfsprofiel

 

Viroclinics Biosciences B.V. is een grote speler in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins en anti-virale middelen. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers onder strenge kwaliteitseisen. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie, die momenteel bestaat uit 130 medewerkers. We willen onze ICT afdeling versterken en verder professionaliseren en zijn daarom op zoek naar uitbreiding van de afdeling. Word jij onze nieuwe collega?

 

Solliciteren


Wil jij graag deel uitmaken van ons ICT& Validation team als Junior Systems Administrator? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 19 november 2018 naar Carla Coors, Office Manager, via hr@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact met George Georgiou, Manager ICT & Validation, via georgiou@viroclinics.com.

OUR LATEST NEWS

↓