Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Ben jij de ambitieuze, resultaatgerichte Finance professional die wij zoeken? Wegens de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:n:

 

 

Financial Administrator


Taken

In deze functie ben je onderdeel van het Finance team bestaande uit de CFO, Finance Director en Financial Administrator om de verdere groei en professionalisering van het bedrijf vanuit Finance oogpunt te ondersteunen. Je normale werkdag zal bestaan uit een mix van alledaagse taken en meer projectgerichte werkzaamheden. Je zult met verschillende afdelingen binnen Viroclinics samenwerken om informatie te verzamelen en specifieke projecten uit te voeren. Er is veel ruimte tot persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling en een nieuwsgierige aard moedigen we aan. Je zult aan de slag gaan in de Rotterdam Science Tower, waar ons bedrijf is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Voeren van de crediteurenadministratie, waaronder het verwerken van de digitale inkoopfacturen stroom en primair aanspreekpunt zijn voor onze crediteuren;
 • Verwerken van bankafschriften en actieve bijdrage in cash-management;
 • Verzorgen en verantwoorden van SEPA betalingen, vreemde valuta betalingen en andere handmatige betalingen;
 • Controleren en boeken van de maandelijkse loonjournaalposten en onderhouden van het contact met de externe salarisverwerker;
 • Opstellen en verwerken van verkoopfacturen aan onze cliënten;
 • Bijdrage aan het beheer van de projectadministratie;
 • Actief meedenken en meewerken aan verbeterprojecten. Momenteel zijn we in de afrondende fase van een automatiseringsproject om het inkoopproces te digitaliseren, en verwachten meer van dergelijke projecten;
 • Ondersteunen van de Finance Director en de CFO, bij maandafsluitingen, bij specifieke projecten en de dagelijkse bedrijfsvoering.

Daarnaast zal je in samenwerking met het team als vervanger optreden bij afwezigheid door vakantie of ziekte. Gezien de snelle groei van Viroclinics verwachten we dat je na verloop van tijd in overleg ook nieuwe en bredere taken kan (en wil) oppakken.

Persoonlijke competenties


Viroclinics is een snelgroeiend bedrijf, en daar passen medewerkers bij die deze groei zowel aankunnen als faciliteren. We zijn op zoek naar een financiële professional die ambitieus, resultaatgericht en enthousiast is. Je vindt het leuk om snel en hands-on inspringen op nieuwe situaties. We gooien je niet in het diepe, maar verwachten wel dat je je na een inwerkperiode snel kan redden en zelfstandig en zelfverzekerd kan werken. We verwachten daarnaast dat je verbeterpunten kan signaleren en hier voorstellen voor kan doen. Daarnaast is het belangrijk dat je over sterke communicatieve vaardigheden beschikt.

Ervaring en opleiding


Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • MEAO of MBO Finance of gelijkwaardig niveau
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
 • Uitstekende kennis van MS Office producten
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden


Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan voor 32 of 40 uur, met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Bedrijfsprofiel

Viroclinics Biosciences B.V. is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie, die momenteel bestaat uit 140 medewerkers. Viroclinics is eigendom van een private equity fonds en zit in een sterke groeifase, waarin we werken aan zowel autonome groei als groei door middel van acquisities. We willen onze financiële afdeling verder professionaliseren en zijn daarom op zoek naar versterking.

Solliciteren


Wil jij graag deel uitmaken van ons Finance team als Financial Administrator? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 31 augustus 2019 naar Carla Coors, HRM Assistant, via hr@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Robin Schotborgh, Finance Director, via 088 668 4787.

OUR LATEST NEWS

Viroclinics Xplore Joins Trade Mission Life Sciences India

October 13th - October 19th, Delhi & Bangalore Viroclinics Xplore continues its cooperation with The Netherlands Enterprise Agency (RVO). Viroclinics experts will join the upcoming trade mission to India from October 13th to October 19th. The health program of the...

Launch Viroclinics Xplore Business Unit

Due to the growing demand of our global business and the drive to deliver innovative diagnostic services, we are proud to announce the launch of our new business unit, Viroclinics Xplore.

↓