Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Heb jij een hart voor dieren, werk je nauwkeurig en ben je op zoek naar een leuke baan binnen een groeiend bedrijf in de virologie? Wie weet ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Voor onze locatie in Schaijk zijn wij namelijk op zoek naar een:

 

 

Dierverzorger

 


Taken


In deze functie ben je betrokken bij de werkzaamheden die horen bij de preklinische afdeling op onze locatie in Schaijk (Noord-Brabant). Deze afdeling is verantwoordelijk voor het preklinisch testen van nieuwe vaccins en antivirale drugs. De experimenten worden volgens ISO15189 en GLP richtlijnen uitgevoerd.
In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor de verzorging van verschillende diersoorten en het netjes en schoon houden van de faciliteit. Je zal aan de slag gaan binnen een gemotiveerd team dat bestaat uit meerdere (animal) technicans, study directors en scientists.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Algemene verzorging (o.a. door voeding te geven en de gezondheid te controleren) van verschillende diersoorten om hun welzijn volgens hoge kwaliteitsstandaarden te garanderen;
 • Assisteren bij de uitvoering van biotechnische ingrepen;
 • Uitvoeren van niet-invasieve biotechnische procedures;
 • Schoonmaken van de dierverblijven;
 • Administratie bijhouden die gerelateerd is aan de welzijn en dierverzorging;
 • Communiceren met collega’s over de voortgang van projecten en het behalen van doelstellingen.

 

Persoonlijke competenties


We zijn op zoek naar een collega die goed zelfstandig kan werken, maar ook in projectteams met collega’s aan de slag kan gaan. Het is belangrijk dat je aandacht hebt voor detail en kwaliteitsgericht te werk gaat. Binnen deze functie kan je je ervaring uitbreiden door het werken met isolatoren, wat past bij een leergierige collega. Daarnaast zoeken wij iemand die zich verantwoordelijk gedraagt tegenover de dieren en die flexibel is. Ook in de weekenden is verzorging van de dieren nodig, daarom vragen wij bereidheid om buiten kantoortijden te werken.

 

Opleiding en ervaring


We stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Afgeronde opleiding in de richting van dierverzorging;
 • Kennis van Artikel 13f;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in het werken van pathogene virussen (BSL-2, BSL-3) is een pré;
 • Werkervaring in een SPF en BSL2 of BSL3 faciliteit is een pré, anders vragen we je bereidheid om bijbehorende trainingen hiervoor te volgen.

 

Arbeidsvoorwaarden


Je zult een salaris ontvangen dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan voor 32 of 40 uur per week, met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

 

Bedrijfsprofiel

 

Viroclinics Biosciences B.V. is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag en in de afgelopen maanden hebben we verschillende nieuwe verzoeken ontvangen om deel te nemen in wereldwijde fase-2 en fase-3 ontwikkelprogramma’s voor medicijnen.
De 130 medewerkers van Viroclinics zijn divers en gemotiveerd. Kom jij ons bedrijf versterken?

 

Solliciteren


Wil jij graag deel uitmaken van onze preklinische afdeling als dierverzorger? Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 20 oktober 2018 naar Carla Coors, Office Manager, via hr@viroclinics.com.

OUR LATEST NEWS

↓